Vertaling Nederlands Spaans… en omgekeerd

Op reis naar Spanje, maar u spreekt de taal niet? Of zoekt u het antwoord op de betekenis van die ene tekst, zin of woord? Geen nood! Hieronder enkele uitstekende hulpmiddelen die de vertaling eenvoudig maken.

Online vertaling Spaans Nederlands

Google vertalen – Google heeft honderden projecten. Het zal u niet verbazen dat een online vertaler er één van is. Wie de meeste correcte online vertaler zoekt is hier op zijn plek! Vertalen van Spaans naar Nederlands of omgekeerd is geen probleem. Google doet het voor u. U hoeft enkel de juiste talen te kiezen tussen 57 keuzes. Dit is zeker en vast de oplossing met de meeste mogelijkheden. Buiten een gewone vertaling kan u ook een vertaalde zoekopdracht uitvoeren of een bestand dat u upload door Google laten herschreven in de taal van u keuze. Ten slotte kan u ook een eigen woordenlijst aanmaken, een tip voor wie op vakantie vertrekt!

Vertaler Nederlands Spaans in pocketformaat

jouw 1000 belangrijkste woorden van dale Spaans “Jouw 1000 belangrijkste woorden” – Van Dale. Een reeks boekjes in pocketformaat rond thema’s als Vakantie & Reizen, Liefde & Verlangen, … Een reisboekje met de 1000 belangrijkste woorden, enkele tips, een kleine taaltest en uitleg over de uitspraak. Zelfs al gaat u niet op reis, deze boekjes zijn een plezier om te doorbladeren!

Leave a Comment